Skrivet

i can't tell where the journey will end, but i know where to start

Hellu!
 
I söndags åkte jag & Emma till stan & började med Urban outfitters, där jag hittade ett par fina solglajjor & nagel strass. Därefter gick vi förbi max för att köpa deras lyxshake som man kan leeeva på, sedan fortsatte vi till Waynes coffe där resten av gänget satt.
 
Vi myste där med lite äppelpaj medan vi pratade om vad som händer i varderas liv. När klockan blev tid för att börja rulla hemåt åkte jag & Emma tsm, väl i Norrviken kl. 16 blev det jobb igen.
 
Igår däremot så åkte jag till Emma för att sedan fortsätta tsm till kista. Hittade ett fint linne på bikbok för 99 kr & fortsatte till Monki där jag kirrade 3 stycken olika skjortor för tot. 350 kr. Det vare värt tyckte jag :) Det enda som fattas nu är ett par vita fräscha byxor!
 
Efter kista blev det lunch hemma hos Emma medan vi kollade på Breaking Dawn part 2, hon hade inte sett den så ville se hennes reaktion. Därefter blev det jobb igen.
 
Idag blev det en lugn dag hemma, ska dock ta en sväng till Väsby centrum & därefter till kontoret innan jobbet kl. 17. Ikväll ska jag börja tagga att min semester är snart här, efter idag & imorgon är jag FRI i ca två veckor. När jag kmr tillbaka arbetar jag bara en vecka därefter är jag ledig ytterligare en vecka! YES
 
Nu ska jag börja kila vidare.
Hoppas kvällen går fort.

Sophie Hast